Onsdagen den 14/3-17 Logoped dax !!!


Go Morgon Tisdag !!!
I dag startade jag upp med att träna ..Skönt att äntligen vara igång igen även om jag kan lova att det tar imot när man lär gå hela vägen till gymmet o sedan hem Phhhh ..Så i April när gruset är borta o man är garanterad snö fritt ska jag börja se mig om efter en cykel ..
Väl hemma har jag gått igenom alla beställningar som ska göras under våren ..Lär ta tid så fortsätter med det tills det är klart ..
Hämtade hem Tindra lagom till mellisen var klar ..I dag var det dags för logopeden igen ..Evig tur jag inte har fått tag på lokal än ..Det hade aldrig fungerat med alla dessa logoped tider plus läkar tider osv osv ..Ett heltidsjobb bara att få allt att funka med det ..Men till hösten måste allt vara klart o ordnat ..Eller så får deras pappor ta det ansvaret ..
Tindra leker gärna innan hon går in till Amanda (logopeden) o så fort hon kommer skuttar hon in att det i rummet o jag kan i lugn o ro läsa någon tidning i en halv timme ..Sedan kommer hon ut lika glad o har läxor med sig ..Roligt att det funkar så bra ..

Lite bilder från dagen :
Tindra i väntrummet hos logopeden ..Pussel är en favorit nu förtiden ..
Johanna Qvists foto.

Johanna Qvists foto.

Johanna Qvists foto.
Och lika glad varje dag på väg därifrån ..Hem o göra läxa nu :-)
Johanna Qvists foto.


 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Onsdagen den 7/12-16 Julgran o Öppen spis !!!

Fredagen den 12/6-15 Värmebölja och Bygg tips på Barn Cafe !!!!

Fredagen den 16/12-16 Vita sovrum !!!