Torsdag den 16/1 Jobb , fyndkläder , myskväll ..

Idag blev det en stressig morgon efter en natt med för några timmars sömn ..Såååååååååååå trött !!!
Många tycker det är jobbigt med Amning o när barnen är som minst ..Jag tycker tvärt om ..Det enklaste är när barnet är runt 2 månader o amningen fungerar som den ska ..När bebisen närmar sig 6 månaders gränsen o smakportioner,gröt o avslut med amningen o enbart ge välling är så mycket mer tidskrävande ..Speciellt om nätterna ..Så nu går jag mer i en dimma om dagarna ..Får max 4,5 tim sömn per natt ..Försöker sova igen på dagtid ..men svårt med ett gäng ungdomar o mellan barn hemma ..O ensam vuxen oftast ..Fast är samtidigt jätte roligt att se Tindra utvecklas o lära sig mer o mer för var dag ..Köpte nya Bitringar till henne i dag ..Dom jag köpte tidigare råkade jag glömma på kastrullen så dom var inte så fina efter den kokningen "skratt" :-) ..Fast fick nog bort alla bakterier hahaha ...
Tindra nöjd med sina tuggisar:-)

Köpte även en rolig boll ..Med alla möjliga ljud o melodier ..Hon gillar den stort redan :-)



Kom Iaf  iväg o jobba lite i systers affär .. Tänk !!! Vinten har verkligen kommit till oss nu ..En månad förr sent enligt mig men barnen tycker det är jätter roligt ..Så är glad för deras skull :-) Tindra långt ner i sin Åkpåse ..Snyggt med rödd åkpåse o Rosa Overall "NOT" ..Skratt ..

Tindra i T-banan ..Vilka ögon hon har hahaha ..Smått rädd tror ja ..Gumman då

Hittade så mycket fint i systers Secondhandbutik ..Känner att snart kan jag inte köpa begagnat till mina äldre barn men försöker hitta fina kläder så billigt som möligt till mig o även till barnen ..
Bilder på kläderna jag hittade ..Perfekt när dotter min o jag har ungefär samma stl : Så vi kan ha samma garderob nu :-) ..Perfekt !!!!
Jag har en hel del kvar att gå ner men kämpar på . Det är väl en av dom bra sakerna med vintern ..man får klä på sig en massa stora jackor ... :-)

Fina strumpbyxor jag hittade ,,Snygga färger ihop brunt o lila :-) ..

Blev en del tröjor ..Till pris från 10 kr ..Passar mig o min plånbok perfekt ...
Och blus/tröjor :-) ..Älskar kläder med spets ...Så snyggt till kjol eller snygga jeans ..Så nu lär jag ut o leta efter snygga jeans ..
På kvällen gick jag o Isa våran vanliga kvällspromenad ..Mysigt när man får lite egen tid men var o
en av dom ..
Jag ..Funderar på att köpa riktiga vinterkläder ..

Isa på skogspromenix .



Väl hemma blev det mysfika ..I morgon åker dom till papporna sina ..Så gäller att mysa till det  sista kvällen :-) .. Gissa vem som har den STORA rosa tekoppen hahaha ...
 
 



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Onsdagen den 15/3-17 Min födelsedag !!!

Tisdagen den 13/3-17 Med inrednings planer för terassen !!!!

Måndagen den 13/3-17 Ny vecka !!!