Onsdagen den 16/11-16

Oj oj oj Redan Onsdag !!! Var tar dagarna vägen .. Borta Hmmm ..
Nu gäller det att börja ta vara på varje stund man får över till pyssel o fix ..Vill göra så mycket till Jul men tror nog det blir som vanligt ..Ma hinner ungefär hälften av allt man hade viljat ..Tänk !! Tycker det är så med det mesta ..Men man får ta det som det kommer ..
Har Iaf gjort klart Tindras Adventskalender ..Köpte in alla små saker för ett bra tag sedan sedan har det blivit liggande i en påse ..Men nu så ..





Hade först tänkt att ha alla små paket i den här lilla kistan ..Men kom på att det är lite tråkigt att inte hon ska kunna se paketen .Är ju liksom det som är meningen med Adventskalendrar ..Att dom små ska kunna räkna ner dagarna ..Så fick bli här Ist !!!!


Var lite bökigt att få upp alla o få dom att sitta ..Dom vill ju liksom åka till mitten ..Men tillslut så gick det ..




Har 2 Adventskalendrar kvar att göra ..Tänkte först att killarna Samuel o Elias är lite för stora nu men sedan ville Elias ha o då kommer även Samuel också vilja ha ..Så lika bra dom även får i år också ..Såg den här på Panduro ..Så ska in o köpa påsar o små nypor ( hhmmm undrar om dom verkligen heter nypor ) ..Så det kommer nog bli mycket lättare ..Gäller bara att hitta små grejor till dom ..


Har även börjat med Samuels rum nu ..Kort kommer när det börjar hända något där ..Än så länge ser det ut så här ..Det bort glömda rummet ..Kan man säga ..Men blir nog bra när det blir klart ..


Nä nu ta ut färgen i håren ..Få se om det kommer gå i gult eller lila ..haha ..Jaja var tvungen ..Tog o klippte mig lite också ..Hahaha så nu är det säkert gult o helt ojämnt också ..Bjuder på den här bilden även om jag avskyr att ta bilder på mig själv ..Något jag försöker undvika in i det sista ..Tur man har ett gänga andra som kan vara med ..Iaf en gillar det än så länge ..
Trevlig Onsdag ..
Ps: Har äntligen slutat regnat ..Vill så gärna ha kvar snön nu ..

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Onsdagen den 15/3-17 Min födelsedag !!!

Tisdagen den 13/3-17 Med inrednings planer för terassen !!!!

Måndagen den 13/3-17 Ny vecka !!!