Onsdagen den 9/11 Snödag !!!

Då var jag åter tillbaka på bloggen efter ett långt uppehåll ..Får se hur länge det varar den här gången med bloggande ..Haha si så där nån dag kanske ..Men ska försöka skriva lite varje dag ..Om inte annat så är det roligt att ha o se tillbaka på länger fram ..Min egen lilla dagbok !!! Som inte är så vidare uppdaterad :-) ...Nå ja !!! Nog om det ..Åter till dagen ..


I dag kom S.N.Ö.N !! Med stort S ..Jösses !!!! Vad det snöade .Skottningen på gatorna här var lika med 0 ..Så vi fick pulsa bära konka ..Tindra orkar inte gå ända till förskolan o ännu mindre i snö upp till knäna för henne ..Men till slut kom vi Iaf fram ..Lovar jag var helt slut ..Så fick en gratis träning så här på morgon kvisten ..Perfekt !!! Om man bortser att man var dy blött på byxorna ..


Var Maskerad på Förskolan ..Så nöjd med förskolan Don hittar på så mycket o har grupper med pyssel Tis-torsdag ..Så vi byte fort om o Whips !!! Hade Elsa kommit till förskolan ,Elsa med Tofs ,hahaha ..Och det var inte bara en Elsa utan minst 3 stycken till ..Plus sjörövare ,Olof , Katter osv osv ..



Efter lämningen tog jag  bussen till Centrum ..Gick hur bra som helst ..Den kom nästan direkt ..Förstog av bussföraren att det var kaos i trafiken ..Reson som brukar ta mindre en än tim tog nu över 2 timmar o bussar stog fast osv ..Inte lätt för Bussförare en dag som den här .. 




Gick lite lättare att åka från Förskolan ..Och nu hade dom Ä.N.T.L.I.G.E.N skottat ..Så blev en sväng till pulka baken med killarna o Tindra ..Roligt när man får med 12 o 14 åringen ..Börjar bli svårare o svårare o allt är ju pinsamt nu mera för dom hahaha ...




Blir spännande att se hur dagen ser ut i morgon ..Man Har Iaf fått ännu mer Julkänslor nu ..Och blev så vitt ljust o tyst ute ..Hoppas det får stanna ..Enda fram till Jul vill jag ha snö !!!


Gissa vem som sov gott efter den här dagen !!!!



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Onsdagen den 15/3-17 Min födelsedag !!!

Tisdagen den 13/3-17 Med inrednings planer för terassen !!!!

Måndagen den 13/3-17 Ny vecka !!!