Fredagen den 20/11 Huddinge !



I dag efter skolan o Förskolan så gav vi oss av mot Huddinge ..Dom här helgerna är alltid jobbiga speciellt på fredagarna när killarna åker till pappa sin i Södertälje .. Men bara att gilla läget ..Vi passade på att se i lite butiker dom gillar o äta på det stället dom gillar ..Så dom var riktigt nöjda när dom åkte iväg med pendeln ..Själv försöker jag äta lite nyttigt i mellan åt mer frukt o nötter osv ...Vet ej om det funkar men så trött jämt så vitaminer kan ju aldrig vara fel ..Fast klart ..Blir ju jul snart o då blir det mycket mat som kanske inte alltid är så nyttigt ..Så kan vara bra att tänka lite på det men inte för mycket ..Det får man ta i Januari .. :-D ...

Huddinge med killarna o lilltjejen ..Samuel o Elias vill så gärna alltid dra vagnen så gäller att passa på när liten sover ..Iaf är det bara jag som får dra för henne ..

Julgranen var på plats i Huddinge C .. Mot MC Do.... tycker Elias

Mums !!! Enligt den här killen

Var så mycket folk där inne o va dyrt det blivit ..Kostar typ nästan 70 kronor för en meny nu ..Galet !!! Ska ju vara billigt på Mc donalds ..Enligt mig .. Men Happy Mail är fortfarande rätt ok fast den är ju för liten för en 13 åring o en 11 åring så får alltid köpa till hamburgare o större dricka osv ..Så blir rätt mycket ändå ..Nog om det ..Huvudsaken killarna blev nöjd ..

Liten !!! Missade allt o sov gott ...



Sedan var det bara att säja Hej då till killarna o åka hem o fortsätta med målningen ..

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Onsdagen den 15/3-17 Min födelsedag !!!

Tisdagen den 13/3-17 Med inrednings planer för terassen !!!!

Måndagen den 13/3-17 Ny vecka !!!