Måndag den 9/11 -15


I dag var det en regnig dag från morgon till slut .. Blev en sån där dag med massa måsten .. Skönt när det är över .. :-)
En liten prinsessa som är överlycklig när hon får ha gummistövlar o hoppa i vattenpölar .. Fick dra henne med mig hem för att tillslut komma in o byta allt hon hade på sig  ..




Skulle ha hämtat en jätte fin gammal träsoffa i dag men det får bli längre fram ..
Tycker det är så fint med gamla soffor o utemöbler som står ute året om ..Kolla in den här soffan ..Så fint ..

Och så en massa korgar o annat som piffar upp ..Har ju inte ett sånt här fint " new England hus " utan ett atrumhus från 70-talet o väldigt mycket 70-tal över det .. SÅ ska försöka få bort så mycket som möjligt av det trista 70 tal det bara går o få in mer " New England " ..Får se hur det blir när det blir klart ...



Lånad bild
Vi har en konstig framsida där det varken finns tak eller något man kan göra med den
framsidan ..Ställa cyklar går ju bra o ha en liten utegrupp ..Skulle vilja bygga ut o göra en stor hall och ta bort det där planket på framsidan .och sätta in dubbel dörrar ..Tycker svarta dubbeldörrar till vita hus är sååååå snyggt ..

Lånad bild



Lånad bild



Lånad bild


Är även fint med vita dörrar ..

Lånad bild
 Men det får vi göra till Våren sommaren . ..Så nu tänkte jag piffa upp framsidan lite med en fin gammal soffa så länge ..Bilder på det kommer längre fram ..



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Onsdagen den 15/3-17 Min födelsedag !!!

Tisdagen den 13/3-17 Med inrednings planer för terassen !!!!

Måndagen den 13/3-17 Ny vecka !!!