Måndagen den 16/17 Så Dagens fix med sjuk 2 åring ..

Så var det ny vecka o Måndag .. Börjar bli riktigt kallt ute nu o jag har mörkat längta efter snö ..Ja jag vet galet men så mysigt o blir så mycket ljusare o juligare då .:Snart är det ju dags att börja fixa till Första Advent ..Ser verkligen fram mot det ..dag så skulle Tindra till förskolan i tid tänkte jag eftersom jag hade en del att göra .. Men i går upptäckte vi att hon hade utslag runt munnen ..Tänkte att det är säkert bara efter nappen men så i dag så var hon prickig överallt ..
Liten sover gott efter en jobbig natt ..

Vattkopporna har slagit till .. Även om man tycker jätte synd om henne så är det lika bra att barnsjukdomarna kommer nu ..Om man får det när man är äldre blir det ju bältros o dubbelt så värre oftast ..Fast man lider så klart med henne ..<3

Stora syster o alla andra sprang o såg efter henne hela morgonen innan dom skulle iväg ...

Tindra sov mycket o storebrorsan Jimmie var ju också hemma så jag tog tag i bordet ..Tänkte !! Kan ändå inte gå ut nu så lika bra att göra lite nytta här hemma Iat .. Är jätte fint med vitt men har tröttnat en del på det o så var det dags att göra något åt mitt bord ..

Har ju haft det i evigheter o det lär hänga med ett tag till ..Gillar att det är så bastant som ofta Indiska möbler är ..Annat än Ikeamöbler kan man ju säga "skratt" .. Men börjar bli väldigt slitet i färgen ..När jag hade min shabby chic period o stil så passade det slitna o det var mycket av den stilen men nu när jag vill ha en lite annan stil så passar det inte lika bra ..

Ska även leta efter andra stolar längre fram ..Men dom här får duga så länge ..Man får ta en sak i taget ..







Nu finns ingen återvändo längre haha :-)

Och efter några strykningar o några timmar senare så blev det så här ..Nu bara vänta att den sista strykningen ska torka ..

Tycker det blev riktigt fint ..

Mer bilder kommer i morgon nu gosa med en prickig liten tjej <3

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Onsdagen den 15/3-17 Min födelsedag !!!

Tisdagen den 13/3-17 Med inrednings planer för terassen !!!!

Måndagen den 13/3-17 Ny vecka !!!