1 dec o åter på bloggen ! :-)

Jag är tillbaka här över (Y) Lagomt till 1 December . ..Bästa månaden på Vinter året om man säger så ...Blir så mysigt med alla Ljus o pynt ..

Kände i dag att det var dax för bloggen igen ..  Nu när jag pluggar passar det utmärkt att ha blogg då jag kan lägga upp sånt som jag vill ha kvar till skolarbeterna  ..Men blir självklart massor om barnen o sånt också ...

Här hemma är det rätt vitt i Vardagsrummet , Mer naturfärger i köket o tänkte ha det röda i Hallen ..Sovrummen är det bara lite pynt i fönstren  ..Mera bilder kommer sedan ..Här är lite från kök o Vardagsrummet (Y)
Blir silver o vit i Vardagsrummet i år ..

Inte alls klart men börjar iaf se lite juligt ut :-) Tomten o Julbocken ska inte vara där ..Tindra tyckte dom passade där ..Hon plockar ner o tar upp så man vet aldrig iktigt hur rummet ser ut om hon är själv en liten stund :-) ..

Allt ljus o prydnadsaker håller jag långt ifrån golvet ...Där vildan håller till ...

Köket går i brunt o mer naturfärger ..




Så roligt var det att se alla sitta o knapra på sina pytte små chokladbitar från Chokladkalendrarna ..Men det hör ju liksom till ..Typp som Kalle Anka på Julafton  ..O som vanligt ville ingen vara med ..Fick Iaf med 2 ...
Elias inne i Julkalendern på tv en ..Får se om den är bra i år ...

Samuel o Elias kämpar för att få upp Chokladen ...Fast såg att här var det Tv kalendern som Samuel kämpar med ..

Nyvaken tjej med sin Choklad ..Klart hon också måste få :-)

Det spelar ingen roll hur stor dom blir nog vill dom ha en kalender ändå ..Gjorde en egen till Tindra också ..Hon ska få en massa Djur ..Tänkte att det är perfekt träning att lära sig vad Djuren heter .Så i dag fick hon en Ko "skratt" o alla började KOOOOOOOOOOO till henne .

Hon förstog inte mycket vad vi hållde på med haha  :-) ,
Tindra med sin Ko :-

 kanske inte så gullig kalender till en 1 åring ,men sudd o pennor funkar inte riktigt än för henne ..Därimot så vill Samuel , Elias o Isa också ha egna kalendrar nu ....




Så nu hänger Advenskalendern i Tindras lilla kryp in ..Gillar att ha lite olika färger o inte bara rött grönt o vitt till Julen ..Så fick bli paket i ljusrosa o brunt ...Passar perfekt till en liten rosa tjej :-)

Självklart kom dom på det i går när jag satt o slog in Tindras ..Ungar !!! För bara någon dag sedan var dom aldeles för stora för sånt ......Hmmm så blir till att ge sig ut på jakt efter en massa små grejor
Jag i inslagningstagen ... Febrig o risig men allt går om man vill ...

Resten av dagen blev rätt lugn hann med 12 tvättar tvätt ..Så skönt att ha tvätten gjord på några dagar sedan (Y) ..
Pluggat somvanligt o varit med Tindra men eftersom vi båda är lite krasliga i Förkylning "suck" ..Räcker att sätta sig på T-banan så blir man sjuk nu ..Det sämsta med Hösten/ vintern ..Men är Iaf Mysigt med 1 December ..Inte långt kvar nu till Jul (Y) ..

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Onsdagen den 15/3-17 Min födelsedag !!!

Tisdagen den 13/3-17 Med inrednings planer för terassen !!!!

Måndagen den 13/3-17 Ny vecka !!!