Onsdagen den 10 December Förskoleplaner nerlagda !!!

 Redan Onsdag !!!


Började som vanligt dagen med att gå upp vid ottan o se till att 17- åringen kom iväg till praktiken sen sova en kort stund för att sedan få iväg resten av gänget ..Var så glad ..Fick på Samuel o Elias Skjortor i dag ..Men självklart så drog dom på sig jogging byxor o en huvtrölja över .. Men där under hade dom Iaf fina skjortor hahaha som säkert ingen såg ...




O så åkte huvtröjorna på ..Hmmmmm ...

Isa var så fin med sin Rosett i dag o tänk vad skönt för henne ..Nu äntligen hade hon sovit hela natten ..Hoppas så att det vänder nu ..

Tindra fick en Elefant i dag .

 Skönt !!! Inte en till Apa vil jag ha i hennes Advenskalender ..

Roligt nu när det börjar bli ett gäng djur o hon gillar att leka med dom ..hennes Dockhus har blvit en bondgård med prinsessor  som hon pysslar med om dagarna ..Så gulligt ..

Skulle  dag gå o se på en Förskola som Tindra fått plats i ..Var en som jag inte alls sökt till så kändes fel från början o Anders vägrade ha henne där så hoppade äver att se o tackade nej Ist .. Nog dax för oss att hitta nytt boende till våren om Tindra ska få gå på en förskola vi båda vill ha henne i ..Så hon får vara hemma med mig ett tag till .

 Hela våren är det helt ok att ha henne hemma o hon kommer bli lite äldre tllls hon börjar på Förskolan ..Känns mycket bättre  Hinner ändå plugga bra ändå även fast hon är hema ..2 tim om dagen räcker o så kan jag plugga på kvällen o helgerna om det är något som måste bli färdigt fort ..

Så till Jan blir det att köpa kort på Junibacken ..Ska bl så roligt att börja gå dit med Tindra ..





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Onsdagen den 15/3-17 Min födelsedag !!!

Tisdagen den 13/3-17 Med inrednings planer för terassen !!!!

Måndagen den 13/3-17 Ny vecka !!!