3 Dec . Startat fastan för 4 dagar !!!!

I dag var en helt vanlig dag här hemma ..Uppe vid Tuppen ca : 4,50 ..Ingen tid för en morgontrött person som mig ..Men måste se till att 17 åringen verkligen kommer till sin praktik ..Så nu kör vi så i några veckor fram över ..Som tur är kan jag Iaf sova nån timme när han åkt ..


Julkalenderna gillar Elias Samuel tycker nog inte lika mycket om den ..Men Chokladen är ett plus varje morgon så dom kommer upp utan bråk ..Nu har dom vatit hemma i dag eftersom dom är förkyls o Isa åkte till pappa sin så nu är det bara 4 hemma ..Blir lite lugnare o kan behövas när man inte är 100 % ..


Tindra fick en Tiger i dag ..Blev så glad så :-) ..Så i dag låter det TIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGGEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRR  här hemma "skratt" ..Var en riktigt bra Idee det här med djuren ..Även om hon nog inte förstår mycket av det men gillar Iaf att leka med dom ..


Ja nu var det dax ..Fastan är igång ..Ska bara köra i 4 dagar den här gången ..Ska vara bra att ränsa kroppen o man rasar i vikt men det är ju sånt man antagligen kommer gå upp igen ..Nu när jag ändå är sjuk så passar det utmärkt att bara dricka ..


Till frukost blev det Te,Smoothie med 1 dl mjöl , 2 äpplen o lite kanel på ..Blev lite juligt med Kanel o var riktigt gott ,o självklart vatten till :-) ...


Till Lunch Kaffe , Smoothie med 1 dl mjölk , 1 Päron o 1 Äpple lite kanel på ..Kan ha i lite sötningsmedel i om det blir för beskt ..


Blev samma både till Middag o Kvällsmat ändrar kanske lite frukter o har ibland yogurt eller fil eller mjölk annars rätt lika .. ..Äter var 3 tim så blir 9,12,15 ,18 och 21 ..Måste hålla det annars finns det risk att man misslyckas ..Sedan massor av Vatten hela dagen ..


Min vikt i dag vid starten 64 ..Något konstigt kan inte komma under den hur mycket jag än tränar o kämpar med alla möjliga kalorifattiga alternativ ..Så ´hoppas det här fungerar ..På söndag blir det till att lägga om maten o börja träna mer då kan man hålla vikten :-) .. O hoppas förkylligen är borta ...





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Onsdagen den 15/3-17 Min födelsedag !!!

Tisdagen den 13/3-17 Med inrednings planer för terassen !!!!

Måndagen den 13/3-17 Ny vecka !!!