Fredagen den 12 December ..Luciafirande :-)

Äntligen Fredag !!!
Var uppe vid halv 5 som vanligt o sen lyckas somna om en liten stund för att sedan gå upp o fixa i ordning Elias ..Som skulle lussa i skolan sin ..Tindra o Isa ville också ha lite glitter o Tomteklänning på sig ..Hmm fast var nog jag som ville det ändå ..Hon är så sött i den ..

Glada tjejr ..O gladast är den minsta hahaha ..

Hej på er säger Tindra  !!!!

Tomtenissan :-) Tänk hon ville tom ha Tomteluvan ..Iaf så länge vi var hemma ..

Var fint Lusiatåg ...Tindrs ögon var så stora när Lucian kom in med levanda ljus ..O Elias var så duktig som Stjärngosse ..

Lite bilder från Lusiatåget ..Tyvär väldigt dåliga kort ..Nu måste jag bara köpa en ny kamra ..
Här håller dom på stller upp sig ..

När Lucian kommt o hela Luciatåget sjöng ..

Elias stog näst längst ut fast här ser det ut som han står längst ut ..

Tindra var så intresserad ...



Sedan blev det en lugn dag bara lite handla lite gott till kvällen sen tänkte jag sova ..Thiiii fick jag ..Tindra somnade i vagnen o sen var hon pigg ..Så efter 4 tim sömn är man inte riktig människa längre ..Så ska bli riktigt skönt med helg nu o sovmorgon ..Så roligt med liten när hon får Banan så måste hon håla i bananskalet också ..Tokan

Tindra fiick byta om när v kom hem ..Då var firande över o hon fik öppna sitt packet för dagen ..Blev en Flodhäst i dag ...Fllllllloooooooooooooooodddddddddddddhhhhhhhhhääääässssssstttttttttt Tindra hahaha undrar om hon förstår ågot ab det här med juren o alla namn ..Men tillslut så ..Hon pratar mer o mer för varje dag nu ..

Försökte fota Samuels med sina kompisar men gick inte så bra ..Ingen ville vara med "skratt" :-) Tänk vad stora dom börjar bli ..

På kvällen var det Luciadisco som Elias o hans kompis gick på ..Så gulligt :-) ..Dom var där ända till nio ..Dom var mycket gladare än vad det ser ut på kortet :-) ..

Vii andra passade på att ätta Tacosmddag udertiden ..Var så lugnt med bara 3 barn hemma ..Samuel tyckte om det iaf lungt o skönt :-) ..

Har variit en dag för barnen i dag o lär fortsätta så i helgen ..Får se om det blir till att se någon Lucia i morgon ..Skulle vilja åka in till Gamla stan o se på Julmarknaden i helgen men vi får se ..Fick Iaf en Inredningstidning i dag så har lite läsning nu :-)

Måste bara visa ..Så här brukar det se ut på kvällarna mellan Elias o Tindra

 o hon vinner alltid över storebror hahaha ..

Fast ikväll såg det ut så här när Elias o Jimmie var borta ..Hmmm då passade hon på ..Satt i ena lådan

 o skulle ha i kassarna i den övre lådan ....Men nu så är det kväller o lite lugnare här ..

Sov gott !!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Onsdagen den 15/3-17 Min födelsedag !!!

Tisdagen den 13/3-17 Med inrednings planer för terassen !!!!

Måndagen den 13/3-17 Ny vecka !!!