Lördagen den 7 / 9 Stan , Grönalund , Tjejmilen

I dag blev det en dag på stan ..Älskar solen o värmen så gäller att njuta varje sec man har möjlighet
 

Åkte in till Östermalm o strosa runt där bland alla fina hus o omgivning .. Även om det inte är min favoritstadsdel i stan så är det fint där   .
Har tom en Latte hållare nu mera ..Så antar att man passar in nu "skratt" ..Skojar bara ..Rätt praktiskt med den även om vi lyckades sätta den helt fel först ..
 
 Gick lite här o där ..Är såååååå  sugen på att testa att åka dom här båtarna någon gång ..

verkar galet roligt ..Så nån gång ska jag göra det ..Tror dom går rätt fort ..

.Hamnade till sist ute på Djurgården .Där var det Tjejmilen ..
En massa duktiga tjejer som sprang ..Själv blev jag rätt trött av att bara se på ..

Kan inte vara skönt att springa i sådan värme ..Men duktigt gjort av alla som kämpade sig igenom den milen ..Kanske nästa år man ska springa den ..
Blev en sväng in på Gröna Lund.. Somliga ville åka karuseller ..Själv så är jag rätt fast med Tindra ..Vi får vara publik Ist ..

 
Väl hemma igen var vi alla slut efter den här dagen så blev till att fixa mat  fort sedan myskväll o krypa upp i soffan o ha tv mys ..Härligt :-))))
 
 Tänk rätt otroligt vad Tindra börjar bli vaken av sig ..Hon är inte ens 2 månader o börjar bli så pigg av av sig ..Hon blir så bortskämt av alla syskon som vill hålla i henne ..Så hon har det riktigt gott den lilla prinsessan <3 .. Dom som påstår att det är fel o synd om barn som växer upp i familjer som har många barn har så fel ..Det är ju perfekt ..Dom har alltid någon att vända sig till :-) ..
 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Onsdagen den 15/3-17 Min födelsedag !!!

Tisdagen den 13/3-17 Med inrednings planer för terassen !!!!

Måndagen den 13/3-17 Ny vecka !!!