Torsdagen den 19/9 Mer babysaker !

I dag var en jobbdag för mig ..Tindra fick äntligen träffa sin Morbror .. Även om hon mest sov :-) ..Väl hemma blev det en promenad ..Lite lustigt att man bor så nära stan o ändå har man naturen o djur inpå knuten ..Gillar att det är så över nästan hela Stockholm ..
 O lite får även här ..
Köpte in lite mer babysaker till liten ..Börjar kännas som vi vuxit ur våran lägenhet nu ,.Den var för trång redan innan Tindra kom men nu är den bara för liten ..Speciellt varannan helg när alla är hemma ..Nog om det ..Blev Ial 2 babygym en åker till Gotland o en stannar här :-) .. Babybjörns babysitter  är redan en favorit av tjejen :-)
Den här får stanna här i stan ..Liten leker så hon somnar :-)
Köpte även 2 st babymobiler ..I trä så fina ..Tyvär så lär man borra i betong tak för att få upp dom  ..Mindre roligt ..Men det går ...En över sängen o en över skötbordet :-)
Men tror det här blev stora hiten för Tindra ..Amningskudden ..
För mig är den inte viktig längre ..Skulle haft den när hon var nyfödd o man satt där o led o kämpade att få igång amningen ..Nu kan jag gå o amma med henne ...Så man ska aldrig ge upp amningen är jobbigt först men sedan är det bara praktiskt :-) Men liten älskar den ..
Hon tom sover i den ..
 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Onsdagen den 15/3-17 Min födelsedag !!!

Tisdagen den 13/3-17 Med inrednings planer för terassen !!!!

Måndagen den 13/3-17 Ny vecka !!!