Lördagen den 23/5-15 Klinkers , Kakel, Ikea,

Börjar med en bild från gårdagen ..Tindra bara älskar musik o att dansa ..Blev en dålig bild men hon står o dansar för varje låt i " Lets dance " ..Tills hon somnar gott på soffan ..Så gulligt ..

Dansen fortsätter ...

Men nu är det Lördag o dansen är sedan länge glömnd för Tindra ..Härligt med barn dom tar verkligen dagen med nya tag o lika glad varje gång dom får gå ut .. Snabba steg mot bilen haha ..

Och så var vi här igen ..Vårat nya hem sedan någon månad tillbaka "skratt" ...

Inte så svårt att se vilka färger jag föredrar hahaha ... Tur nästan alla andra har svarta vagnar ..Så får Tindra en liten egen vagn :-)

Hann med Brunchen en snabbis för att sedan hamnar här nere igen .. Som tur så har dom en liten hörna för barn med tv o leksaker o så där ..

Och liten var inte snabb på att börja leka ..

Filmen var rolig si så där en halv sex ..Stackars tjejen som kämpade så länge med att få igång tv en o sedan ville Tindra knappt se på den ..Man får hoppas det kom andra barn ditt sedan ...

Hittade roliga stämplar ..Såna här måste jag köpa hem ..Blev både solar o fotavtryck med dom " skoj" :-) ..

Äntligen blev det lugnt ..Anders fick jobba själv med köket medans jag var med Tindris :-)




Alla sitter o planerar så fina kök ..Fick bra tips den här gången av tanten som hade hand om oss för den här gången ..Så nu är hela köket klart ...

Ja föruttom golvet o Kaklet då .. Vi står i valet o kvalet om man ska ha golvvärme ..Blev Iaf en sväng till Hornbach och bauhaus .. Tänkte att det blir en lätt mach att hitta det ..

Eller hur ..Var en ljungel ..Finns mängder av både Kakel o Klinker ..Jösses ..Nu när vi äntligen är klar med köksdelen ..Som tagit veckor att planera ..Så ska vi börja med nästa ..Fast tycker det är jätte roligt ... Ska man ha stilrent ,vit stort Kakel ????

Eller kanske någon rolig färg skulle vara rolig Hmmm ..Kanske inte ..Mosaik är jätte fint i rätt hem o hur o Kök eller Badrum men vårat ska nog inte ha det ..Gärna i Badrum men inte köket ..

Bara att se ..Så mycket o inte blev det bättre när vi åkte till nästa Bygghandel ..

Det här gillar jag ..Så snyggt ...

Sånt här Klinker är så fint ute eller i badrum ..Kan även vara fint bakom en öppen spis .. ..Roligt med så mycket att välja på ..

Och så lite mer att väla på ...

Gillar det här stilrena Klinkers ..

Finns något till alla smaker ..Kan man säga ..































Som ni ser så är det så mycket att välja på ... Som tur är så är vi ganska klara vilket kakel det blir ..Och Honbach hade det billigaste av dom 2 ..Bauhaus hade exkt lika ..Perfekt så man kan jämfra priser ..Värre med Klinkers ..Och hur vi ska göra med golvvärmen ..Kan vara dumt att hoppa över det eftersom det kommer bli kallt med Klinker ..Fast samtidigt så kommer det ta längre tid med inflyttningen då o blir längre tid med att skjusa barnen till skolor o förskolan då ..Ja vi har lite att fundera på . Plus priset ..Blir ju mycket dyrare när man lägger in golvvärme , men samtidigt får man igen det om man bor där länge eller vid en försäljning ..Ja vi får nog fundera på det .



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Onsdagen den 15/3-17 Min födelsedag !!!

Tisdagen den 13/3-17 Med inrednings planer för terassen !!!!

Måndagen den 13/3-17 Ny vecka !!!