Söndagen den 10/5 Ritningen av köket klart !!!

Vi gjorde 2 ritningar i går på köket när vi var på Ikea ..Tjejen som hjälpte oss tyckte alltid det var bra att göra minst 2 olika ritningar för att se vilken som passar bäst ..
Den första var den mindre varianten ..

Den var helt ok men problemet med den är att där vi ställde Kylen o Frysen , mellan fönstren ,finns det en Luftutvärme pump så vi visste inte riktigt om det skulle fungera med höjden o så ..

Helt ok men känndes inte direkt som ett Dröm kök :-) O det vill man ju ha "skratt" ..Skoja !!! Nä men lite lite förvaring i den ..

så vi gjorde en större också ..Som jag gillar SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket ..Helt underbart kök ...









Vi är ju så många nu ,så vill att det ska vara luftigt o stort ..Som det här köket är ..Men då hade vi lite funderingar hur vi skulle göra med öppningen bakom köket till tvättstugan ..Därför vi åkte ut igen o mäte ..eller ja Anders mäte :-) ..Och nu är det klart ..Vi kör på det Stora köket ..Det fungerar bra att ta bort en vägg o öppna upp en öppning i hallen ..Där hade det tom varit en dörr från början ..I dag ser det ut så här ..mot hallen ..Och hela den väggen med garderober ska bort ..Och en öppning där sista garderoben längst bort sitter ..Så där kommer nya ingången mot Tvättstugen bli ..

Vi kommer stänga för öppningen från köket o Tvättstugan Ist
Så kommer bli mycket öppnare i hela köket o allrummet ..

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Onsdagen den 15/3-17 Min födelsedag !!!

Tisdagen den 13/3-17 Med inrednings planer för terassen !!!!

Måndagen den 13/3-17 Ny vecka !!!